Personvern

Råde Veterinærpraksis’ bruk av personopplysninger

Råde Veterinærpraksis er ansvarlig for behandling av personopplysninger i virksomheten.
Denne erklæringen omfatter de opplysningene som du generelt har krav på, i forbindelse med innsamling av informasjon fra våre nettsteder (Personopplysningsloven§ 19).
I tillegg omfatter denne erklæringen den generelle informasjonen om personopplysninger (Personopplysningsloven§ 18 1. ledd).
Råde Veterinærpraksis benytter seg kun av forbindelser (HTTPS) som er krypterte, i forbindelse med informasjonsoverføring.

Slik behandler vi personopplysninger

Nettsidene våre bygger hovedsakelig på domenet Radevet.no, og nettsidens eventuelle underdomener.
Du trenger ikke å registrere dine personopplysninger om du besøker våre nettsider, eller benytter deg av tjenester i forbindelse med vanlig bruk, deriblant det å ta kontakt via mailskjemaet på forsiden.
De ulike opplysningene som ivaretas i forbindelse med driften av nettsidene, vil bli lagret på servere tilhørende leverandøren vår (Google).
Vi utleverer aldri personopplysninger, unntatt om det skulle være lovpålagt, i henhold til gjeldende lover og rettslige krav: vi ønsker kun at våre besøkende skal få den beste brukeropplevelsen på våre nettsider.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som ofte lagres på datamaskinen/mobilen din når du er inne på en gitt nettside. Dette lagres kun om du som bruker har blitt informert om, og gitt samtykke til det.
Enkelt forklart ser vi kun om du har besøkt siden med f.eks en iPhone som bruker Safari, fra Norge. Ingenting mer.

Tilgang til personlige opplysninger

Foreligger et rettslig krav om utlevering av personopplysninger, vil dette utleveres innenfor rimelig tid.
I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å undersøke eventuelle avvik i driften/ytelsen på nettsiden.

Sletting, retting og innsyn i personopplysninger

Råde Veterinærpraksis godtar «Do not track» innstillinger fra våre nettsiders nettlesere. For ytterligere innsyn, sletting og retting av dine personlige opplysninger, anbefaler vi at du tar kontakt med oss på vår e-post: [email protected].
For å ytterligere sikre din sikkerhet og personvern, ønsker vi å verifisere identiteten din før det eventuelt blir foretatt sletting eller retting av viktige data. Dette gjelder også om det blir nødvendig med nærmere innsyn i informasjon som omhandler deg.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt grunnleggende informasjon om hvordan personopplysninger behandles, i henhold til personopplysningslovens § 18, 1. ledd.

Vår kontaktinformasjon:

[email protected]
Adresse: Grimstadgata 1, 1640 Råde, Østfold, Norge